Samsung FG87SST/BOL ugradbena mikrovalna pećnica Prikaži uvećano

Samsung FG87SST/BOL ugradbena mikrovalna pećnica

Novi proizvod

Snaga: 900W mikrovalovi
1200Wgrill
Kapacitet: 23l
LED zaslon
6 razina snage
Digitalne kontrole

Više detalja

1 893,00 kn s PDV-om

Podaci

VRSTA Ugradbena mikrovalna pećnica
JAČINA MIKROVALOVA 800 W
GRILL Da
ZAPREMNINA 23 l

Više informacija

Uvijek u svom najnovijem zadivljujućem izgledu.
Keramička caklina je najnovija najbolja stvar koja će se brinuti za Vašu pećnicu. Za početak, izdržljiva je kao što i svaki dobar kuhinjski uređaj treba biti. Dakle, bez obzira na to kako je Vaša obitelj koristi, neće se izgrebati poput nehrđajućeg čelika, niti ispucati poput plastike. Također se lako čisti. Sve što trebate je vlažnom krpom obrisati sve što se uprljalo tijekom pripreme jela. Osim toga, zidovi su obloženi unaprijeđenim materijalom koji djeluje kao antibakterijsko sredstvo i dezodorans. Što je za Vas dobra vijest jer, premda će Vaša cijela obitelj voljeti da je koristi, neće se baš uvijek potruditi da je očiste.

Pritisnite gumb i uštedite
Pomoću Eko gumba možete smanjiti potrošnju energije i do 40%, u režimu pripravnosti. Dovoljno je da pritisnete dugme i uštedjet ćete novac i smanjiti potrošnju električne energije.

Odmrzavanje namirnica za tren oka.
Odmrzavanja ne samo da oduzima dosta vremena, nego je i nepredvidljivo. Vrlo često namirnice će biti gnjecave sa jedne, a skamenjene sa druge strane. Međutim, funkcija Rapid Defrost kompanije Samsung omogućava brzo i ravnomjerno odmrzavanje namirnica, čime se hrani vraća prvobitna svježina i omogućava priprema ukusne večere.

Automatski izbornik misli za Vas.
Nemate vremena listati stranice kuharice? Ne možete pronaći taj recept? U prevelikoj žurbi da bi biste bili kreativni? Onda neka automatski izbornik Samsung pećnice naruči nešto ukusno za Vas. Umjesto nagađanja o vremenu kuhanja i temperaturama, samo odaberite izbornik i pritisnite gumb da biste započeli s obrokom. Kada pripremite to savršeno jelo i impresionirate svoju obitelj i prijatelje, ne brinite, automatski izbornik im neće ništa reći. To će biti naša mala tajna.


Tri talasa su bolja od jednog
Kompanija Samsung je ponosna na unapređivanje svakog svog proizvoda inovativnim tehnologijama. Naš Triple Distribution System će se postarati da sve, od pice do toplog mleka, bude svaki put savršeno pripremljeno i ukusno zahvaljujući ovoj tehnologiji distribucije mikrotalasa sa tri strane. Uz naše mikrotalasne pećnice uživaćete u ravnomernom i temeljnom kuvanju.

Sigurnosno zaključavanje za djecu
Pećnice kompanije Samsung poseduju zaštitu za djecu u obliku sigurnosnog zaključavanja koje male ruke čuva od opasnosti.