Samsung FG87SUB/BOL ugradbena mikrovalna pećnica Prikaži uvećano

Samsung FG87SUB/BOL ugradbena mikrovalna pećnica

Novi proizvod

Kapacitet: 23l
Snaga mikrovalova: 800W
Snaga grila: 1100W
6 razina snage
LED zaslon
Dodirne kontrole
AutoCook
Eco mode
Čišćenje parom
Sigurnosno zaključavanje

Više detalja

1 866,00 kn s PDV-om

Podaci

VRSTA Ugradbena mikrovalna pećnica
JAČINA MIKROVALOVA 800 W
GRILL Da

Više informacija

Uvijek zadržava izgled novoga.
Keramička površina je jedna od najboljih stvari koju bi svatko poželio za svoju pećnicu. Prije svega zbog trajnosti koju svi dobri kuhinjski uređaji moraju imati. Bez obzira na to kako ju članovi vaše obitelji koristili, na njoj neće biti ogrebotina kao na nehrđajućem čeliku, niti će biti lomova kao na plastici. Usto se i lako čisti. Sve što trebate je vlažna krpa za brisanje, a sve mrlje će nestati. Osim toga stjenke su obložene naprednim materijalom koji djeluje kao anti-bakterijsko sredstvo. Ovo je dobra vijest za vas jer iako vaša obitelj obožava koristiti pećnicu, malo tko obožavati čistiti.

Pritisnite i uštedite
Tipka ECO omogućuje štednju energije u mirovanju do 40%. Pritisnite i uštedite novac, energiju i čuvajte ljudski okoliš.

Od zamrznutog do svježeg u jednom trenu.
Odmrzavanje ne samo da dugo traje, već je i nepredvidljivo. Vrlo često dobit ćete hranu koja je na nekim mjestima gnjecava, a na nekim tvrda kao kamen. Samsungova značajka za brzo odmrzavanje vam omogućuje jednoliko i brzo odmrzavanje zamrznute hrane, vraćajući je u svježe stanje prije zamrzavanja.

Automatski jelovnik odradit će planiranje umjesto vas.
Nemate vremena listati kuharicu? Ne možete pronaći recept? U prevelikoj ste žurbi, pa kreativnost pati? Dopustite automatskom jelovniku pećnice tvrtke Samsung da vam pripremi nešto ukusno. Umjesto da pogađate vremena kuhanja i temperature, jednostavno odaberite jelovnik i pritisnite tipku za pripremu obroka. Savršeno pripremljeni obrok zadivit će članove vaše obitelji i prijatelje, ali ne brinite ­ nitko neće znati da je u pitanju bio automatski jelovnik. Bit će to naša mala tajna.

Tri vala su bolja od jednog.
Ponosni smo što inovativnim tehnologijama usavršavamo svaki proizvod koji smo napravili. Naš sustav trostruke distribucije učinit će da sva jela, od pizze do toplog mlijeka budu svaki put besprijekorno pripremljena i ukusna, za što se brine distribucija mikrovalova iz tri točke. S našim mikrovalnim pećnicama, vaša hrana će uvijek biti jednako dobro pripremljena.

Zaključavanje za sigurnost djece
Samsung pećnica sigurna je za djecu jer posebnim zaštitnim elementima male ruke čuva od opasnosti.