BORA Classic 2.0 CKA2AB All Black gornja jedinica sustava za odvod pare Prikaži uvećano

BORA Classic 2.0 CKA2AB All Black integrirana napa ALL BLACK

Novi proizvod

BORA Classic 2.0 All Black gornja jedinica sustava za odvod pare


Više detalja

Više informacija

Razina snage 1 - 5, P
Priključak na strani ispušnog zraka BORA Ecotube
napon napajanja 220 - 240 V
frekvencija 50/60 Hz
Maksimalna potrošnja energije maks. 700 W
Unutarnja zaštita TR 3.15 A
kabel za napajanje 1 m (F, G, J, I)
Dimenzije (ŠxDxH) 439 x 515 x 190 mm
Površina materijala Staklo SSG / nehrđajući čelik 1.4301


INTUITIVNO UPRAVLJANJE KONTROLOM
Jedinstvena upravljačka ploča je jednostavnija nego ikad: intuitivno radi uz pomicanje kažiprsta prema gore ili dolje u glatkoj udubini ili stapkanjem s prstom. Svim važnim funkcijama može se pristupiti jednim dodirom.

MINIMALNA GLASNOĆA
Uvijek iznimno tiho - čak i na visokim razinama snage: to je zbog optimalnog protoka zraka i korištenja iznimno tihog ventilatora u području kuhinjskog postolja. Tako Vas neće odvratiti od kuhanja i Vaši razgovori neće biti ometeni.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE
Svi dijelovi koji dolaze u dodir s parama za kuhanje mogu se lako ukloniti kroz pristupni, široki ulazni otvor. Zatim se mogu očistiti u perilici posuđa, gdje zauzimaju vrlo malo prostora.

VELIKA POVRŠINA KUHANJA 4 24
Zahvaljujući središnjoj upravljačkoj ploči ekstraktora, nije zauzeto mjesto za upravljanje na ploči za kuhanje te je moguće kuhanje s 4 posude dimenzija do 24 cm u isto vrijeme.

MINIMALISTIČKI DIZAJN
Ploča za kuhanje i odvod pare se u popunosti vežu za površinu. Savršene linije omogućuju im da se uklope diskretno i elegantno s modernim dizajnom kuhinje. Kada je u stanju mirovanja, upravljačka ploča je praktički nevidljiva i tijekom rada se smanjuje na osnovno, zahvaljujući inteligentnoj rasvjeti.

MODULARNI SUSTAV
BORA nudi široku paletu ploča za kuhanje, od površinske indukcije do plinskih štednjaka ili Tepan roštilja od nehrđajućeg čelika, koji se mogu slobodno kombinirati sa sustavom za ekstrakciju. Čak su i kombinacije s jednom, tri ili više ploča za kuhanje moguće.

AUTOMATSKO UPRAVLJANJE USISOM
Razina snage usisa se automatski prilagođava trenutnim uvjetima kuhanja. Nema potrebe za stalnim ručnim podešavanjem, što znači da se možete potpuno usredotočiti na kuhanje

PRECIZNA KONTROLA TEMPERATURE
Tepan roštilj od nehrđajućeg čelika Tepan nudi maksimalne performanse, 2 velike zone grila i jedinstvenu, preciznu kontrolu temperature. Potrebna temperatura može se jednostavno postaviti te će biti točno prikazana i održavana. Brzo zagrijavanje na 250 ° C u manje od 5 minuta štedi vrijeme i energiju.