BORA MS290 višenamjenska ladica, bez staklenog prednjeg dijela

Novi proizvod

Višenamjenska ladica koja može učiniti više
Bora višenamjenska ladica može zadovoljiti sve potrebe kada je u pitanju zagrijavanje hrane i posuđa
Jasna touchscreen upravljačka ploča čini uređaj jednostavan za korištenje, a praktični zadani programi olakšavaju regeneraciju ili odmrzavanje hrane, kao i zagrijavanje hrane, pa čak kuhanje na niskim temperaturama je moguće
bez staklenog prednjeg dijela

Više detalja

Više informacija

Najbolje performanse
Zadane postavke BORA višenamjenske ladice čine je iznimno svestranom: možete ju koristiti za prethodno zagrijavanje tanjura i jela, kuhanje na niskim temperaturama, regeneraciju ili odmrzavanje hrane ili jednostavno za održavanje topline obroka. Kada koristite dublju verziju ladice, možete raditi čak i na dvije razine, pomažući vam da savršeno dočarate čak i zahtjevne jelovnike!


Najbolji materijali:
staklene fronte i baze / profinjene metalne komponente / kvaliteta / izdržljivost
Višenamjenska ladica  BORA izrađena je isključivo od pažljivo odabranih materijala. Skladan sastav staklene prednje strane, staklene baze i profinjenih metalnih komponenti čini ga visokokvalitetnim i trajnim kuhinjskim pomagalom.


Touch Display / Zvučni signal / Ikone
Ikone koje su same po sebi razumljive na upravljačkoj ploči zaslona osjetljivog na dodir omogućuju jednostavno rukovanje podržano zvučnim signalima.


Minimalistički dizajn: površina integrirana u ravnini, bez ručke, potpuno crna i u skladu s BORA X BO
Minimalistički dizajn BORA s višenamjenske ladice fokusira se na najnužnije stvari i impresionira ravnim završetkom bez ručki. To mu omogućuje da se diskretno uklopi u svaku suvremenu kuhinju. Dizajn 'All Black' prednje ploče BORA stakla daje joj moderan izgled - posebno u kombinaciji s odgovarajućom pećnicom BORA X BO Flex.

Push 2 Open
Lagani pritisak na prednju ploču automatski otključava BORA višenamjensku ladicu. Ona se zatim lagano otvara, spremna za potpuno otvaranje s lakoćom.


Jednostavno čišćenje
Sve površine BORA višenamjenske ladice vrlo su pristupačne i stoga se brzo čiste. Sofisticirani dizajn nema oštrih rubova ili spojeva, tako da je sve u trenu ponovno blistavo čisto.


Prostor za kuhanje: skladišni prostor / nosivost / djeljivi organizacijski elementi
Sa svojim impresivnim prostorom za pohranu i velikim kapacitetom nosivosti, BORA MS290 višenamjenska ladica može istovremeno zagrijati više posuđa na dvije razine: BORA regal može se koristiti za podjelu i organiziranje komore za kuhanje.

Individualne opcije upravljanja - upravljanje preko unaprijed postavljenih postavki ili ručna kontrola temperature i vremena
Sa BORA višenamjenskom ladicom može se jednostavno upravljati korištenjem širokog raspona unaprijed postavljenih postavki jednostavnim dodirom ilustrativnih ikona na upravljačkoj ploči osjetljivog na dodir. Iskusni korisnici također mogu prilagoditi temperaturu i trajanje željenog procesa grijanja.


BORA Connectivity - proširene radne mogućnosti i raspon funkcija zahvaljujući umrežavanju s BORA X BO
BORA višenamjenska ladica može se umrežiti s pećnicom BORA X BO Flex. To omogućuje korisnicima da njime upravljaju putem velikog, 19-inčnog zaslona BORA X BO i konfiguriraju sve unaprijed postavljene postavke i posebne programe za oba uređaja. Također im daje pristup dodatnim BORA funkcijama.

Stalak za police koji se može prati u perilici posuđa
BORA stalak za police može se prati u perilici posuđa, što ga čini izuzetno praktičnim za čišćenje.



Tehnički podaci
Dimenzije (širina x visina x dubina) 559 x 290 x 537 mm
Napon napajanja 220 - 240 V
Frekvencija 50/60 Hz
Maksimalna potrošnja energije 810 W
Minimalna zaštita osigurača 1 x 16 A
Dužina kabela za napajanje 1,8 m
Težina 20,7 kg
Težina (uklj. pribor / pakiranje) 24 kg
Dimenzije komore  (širina x visina x dubina) 525 x 247 x 410 mm
Zapremina komore  50 l
Maksimalna težina punjenja 25 kg
Vremenske faze 1 - 6
Razine temperature 1 - 6
Raspon kontrole temperature 30 - 100°C
Kabel za napajanje tip C13 / E + F

Pribor