BORA Professional 3.0 PKA3AB All Black integrirana napa

Novi proizvod

BORA Professional 3.0 gornja jedinica
REVOLUCIONARNO BOLJE – NAJBOLJE OD NAJBOLJEG ZA VAŠU KUHINJU

Više detalja

Više informacija

Intuitivni gumb za upravljanje
Kombinacija klasičnog gumba i površine osjetljive na dodir s LED prikazom visoke rezolucije jamči savršeno rukovanje. Sve se funkcije mogu lako, praktično i intuitivno aktivirati okretanjem gumba i dodirivanjem središnje dodirne površine.


Automatski zatvarač
Primjenom odvoda pare poklopac odvoda pare automatski se otvara i zatvara. Prilikom zatvaranja integrirana senzorika sprječava zaglavljivanje predmeta. U isključenom stanju elegantni sustav je potpuno zatvoren.

Vrhunski dizajn
Ovaj inovativni stil udovoljava najvišim standardima u pogledu materijala i tehnike. Glavne značajke dizajna čine odvod pare i jednostavno oblikovani prsten gumba od nehrđajućeg čelika sa crnim staklenim prednjim dijelom i jasnim, bijelim LED prikazom.

Minimalna glasnoća
Izuzetno tih – čak i pri visokim razinama snage: razlozi za to su optimalan odvod zraka te primjena izuzetno tihog ventilatora. Tako vas ništa neće ometati u kuhanju niti prekidati u razgovoru.

Jednostavno čišćenje
Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni, široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

Integrirana prihvatna posuda za masnoću
U slučaju da vam tijekom kuhanja nešto ode na krivu stranu, integrirana posuda sigurno će skupiti čvrste tvari kao i tekućine.

Filtar masnoće od pravog nehrđajućeg čelika
Za razliku od drugih uobičajenih filtarskih tkanina poput aluminija, filtar masnoće od nehrđajućeg čelika trajno je periv u perilici posuđa i zadržava svoj originalni izgled (ne žuti) i stabilnost.

Modularni sustav
Sustav odvoda slobodno se može kombinirati s do 8 različitih ploča za kuhanje, od ploča s indukcijskom površinom do plinskih ploča ili tepan roštilja. Moguće su i višestruke kombinacije koje uključuju npr. 3 ploče za kuhanje i 2 odvoda.

Automatsko upravljanje odvodom
Snaga odvoda regulira se sama u skladu s aktualnim postupkom kuhanja. Nije potrebno neprestano, ručno interveniranje korisnika. Tako ćete ostati usredotočeni isključivo na kuhanje.


Premazano DLC-om (Diamond-like-Carbon)



Priključni napon 220 – 240 V
Frekvencija 50/60 Hz
Maksimalna potrošnja energije 550 W
Power supply cable length 2 m
Dimenzije (širina x dubina x visina) 482 x 540 x 176 mm
Težina (uključ. pribor/ambalažu) 9,25 kg
Materijal površine nehrđajući čelik 1.4016 - All Black
Cooktop extractor power levels 1 – 9, P
priključak kanala BORA Ecotube