BORA Professional 3.0 PKAS3AB All Black integrirana napa s ventilatorom

Novi proizvod

BORA Professional 3.0 odvod pare s integriranim ventilatorom
REVOLUCIONARNO BOLJE – NAJBOLJE OD NAJBOLJEG ZA VAŠU KUHINJU

Više detalja

Više informacija

Intuitivni gumb za upravljanje
Kombinacija klasičnog gumba i površine osjetljive na dodir s LED prikazom visoke rezolucije jamči savršeno rukovanje. Sve se funkcije mogu lako, praktično i intuitivno aktivirati okretanjem gumba i dodirivanjem središnje dodirne površine.


Automatski zatvarač
Primjenom odvoda pare poklopac odvoda pare automatski se otvara i zatvara. Prilikom zatvaranja integrirana senzorika sprječava zaglavljivanje predmeta. U isključenom stanju elegantni sustav je potpuno zatvoren.

Vrhunski dizajn
Ovaj inovativni stil udovoljava najvišim standardima u pogledu materijala i tehnike. Glavne značajke dizajna čine odvod pare i jednostavno oblikovani prsten gumba od nehrđajućeg čelika sa crnim staklenim prednjim dijelom i jasnim, bijelim LED prikazom.


Jednostavno čišćenje
Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni, široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

Integrirana prihvatna posuda za masnoću
U slučaju da vam tijekom kuhanja nešto ode na krivu stranu, integrirana posuda sigurno će skupiti čvrste tvari kao i tekućine.


Modularni sustav
Sustav odvoda slobodno se može kombinirati s do 8 različitih ploča za kuhanje, od ploča s indukcijskom površinom do plinskih ploča ili tepan roštilja. Moguće su i višestruke kombinacije koje uključuju npr. 3 ploče za kuhanje i 2 odvoda.

Automatsko upravljanje odvodom
Snaga odvoda regulira se sama u skladu s aktualnim postupkom kuhanja. Nije potrebno neprestano, ručno interveniranje korisnika. Tako ćete ostati usredotočeni isključivo na kuhanje.


Maksimalan prostor za odlaganje
Zahvaljujući niskoj visini ugradnje uređaja koja odgovara standardnim dimenzijama rastera svih uobičajenih proizvođača kuhinja i integriranom ventilatoru osiguran je maksimalan prostor za ladice u donjem ormaru.

Integrirani ventilator
Odvod pare dostupan je i kao kompaktni sustav s integriranim ventilatorom i prigušivačem.

Premazano DLC-om (Diamond-like-Carbon)



Tehnički podaci
Priključni napon 220 – 240 V
Frekvencija 50/60 Hz
Maksimalna potrošnja energije 550 W
Power supply cable length 2 m
Dimenzije (širina x dubina x visina) 468 x 540 x 199 mm
Težina (uključ. pribor/ambalažu) 12,5 kg
Materijal površine Stainless steel 1.4016 - All Black
Cooktop extractor power levels 1 – 9, P
priključak kanala BORA Ecotube