Užitak je zajamčen: Brza i ravnomjerna raspodjela pare u prostoru za pripremu jela i oko posude za kuhanje.
Nema stavaranja kamenca: Brzo i nekomplicirano čišćenje uslijed vanjskog generatora pare.
Iskoristite svu dubinu: Istovremena priprema veće količine hrane, štedi vrijeme i energiju.
Uklanjanje kamenca: Sa prikazom postupka na zaslonu i Miele tableta za kamenac, Vaš uređaj savršeno funkcionira.
Štedite vrijeme i energiju: Istovremeno pripremajte najrazličitija jela bez prijenosa mirisa i okusa.
Lagano rukovanje: Prozirni spremnik za vodu od plastike, čini punjenje jednostavnim i praktičnim.
Odabir opreme: Za specijalnu primjenu Miele nudi veliki izbor pribora.
Sigurno i praktično: Vrata otvarate bez ometajućeg oblaka pare i gotova jela možete odmah izvaditi.
Za svoja omiljena jela: jednostavno pohranite način rada, temperaturu i vrijeme pripreme jela u program.
Tako nećete o tome morati dugo odlučivati: Uređaj zna pravu temperaturu i predlaže ju.
Uvijek točni: mogu se programirati vrijeme početka, vrijeme završetka i trajanje pripreme hrane kao i vrijeme.
Individualno podešavate: jezik, zvuk signalnih tonova, svjetlina zaslona i još mnogo različitih postavki.
Ultimativni doživljaj okusa: u vakuumu pripremljeno meso, povrće, voće ili riba.
Jelo na oku: Samo kod Miele parnih pećnica - osvjetljenje prostora za pripremu jela i prozirna vrata.
Profesionalno i lagano za održavanje: Unutrašnjost Miele parnih pećnica napravljena je od plemenitog čelika.
Mala zakašnjenja nisu problem: Parna pećnica automatski održava toplinu jela do 15 minuta.
Sami napravite svoje sokove i žele: Voćni sokovi mogu se proizvesti i parnim postupkom.
Neće zagorijeti niti se zgrudati: Do 90 °C savršena tekuća čokolada.
Brzo i jednostavno: Priprema rajčica, nektarina, badema i još puno više u parnoj pećnici od 1 do 4 min.
Riba je hrana za dušu i tijelo: Riba se jednostavno i ukusno priprema u parnoj pećnici.
Posebno mekano i sočno: Pripremom u parnoj pećnici meso ne gubi svoje hranjive tvari.
Idealna priprema za ukuhavanje: Čaše i posude se mogu sterilizirati prije pripreme za zimnicu.
Nezamjenjivo: Krumpir, riža ili tijesto nezamjenjivi su prilog sa visokim prehrambenim vrijednostima.
Bez nadzora: Praktično ukuhavanje voća, povrća, mesa i kobasica uz parnu pećnicu.
Slatke napasti: U parnoj pećnici možete pripremiti i krunu svakog dobrog jela na mnogobrojne načine.
Savršeno jaje za doručak: Mekano, srednje ili tvrdo kuhano u 4 do 10 min pri 100 °C.
Uvijek svježe, uvijek ukusno: Priprema jogurta u samo 5 sati pri 40 °C, sa parnom pećnicom.
U samo 15 minuta: Brzo i bez komplikacija možete dezinficirati bočice za bebe pri 100 °C.
Najomiljenije predjelo: Juhe se mogu pripremiti na razne načine i doprinjeti raznolikost jelovniku.
Optimalna kvaliteta: Blanširanje služi za djelomičnu pripremu povrća ili voća prije daljnje obrade.
Svježe pripremljeno: Za jela koja se pri 80 do 100 °C zagrijavaju u trajanju od 5 minuta.
Priroda u najboljem obliku: priprema namirnica u parnoj pećnici zadržava njihov jedinstven okus i zdrava je.
Ukusni kruh ili kolač: Svestrana primjena parne pećnice i za dizanja tijesta pri 40 °C
Razmazite svoje goste: Za posebne prigode u parnoj pećnici možete zagrijati vlažne ručnike.
Nježno za jela iz zamrzivača: Duboko smrznuto jelo se nježno odmrzava pri 60°C u idealnim uvjetima.
Maksimalna zaštita: Ne dolazi do zagrijavanja površina iznad ili uz uređaj, a hlađenje sprječava opasanost od opeklina.
Vaš anđeo čuvar: Ako zaboravite isključiti uređaj, tu je sigurnosno isključivanje.
Bez napora pripremite više od 150 različitih jela: Riba, meso i povrće zajamčeno uspjevaju.
Ne hladi se odmah: Jela se još 15 minuta po završetku pripreme automatski održavaju toplima.
Automatski nadzor: Podešena temperatura pripreme hrane konstantno se kontrolira i održava.
Uvijek isto vrijeme: Bilo da je riječ o 100 g ili 1 kg - vrijeme pripreme jela je uvijek isto.
Postoji 33 proizvoda.