Solis HAND & STICKMIXER ručni mikser Prikaži uvećano

Solis HAND & STICKMIXER ručni mikser

Tip 8371

Novi proizvod


16 postavki brzine
LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem
Cijeli asortiman dodatne opreme
Uklj. pametna kutija za pohranu
Ergonomska ručka mekana na dodir

Više detalja

€ 129.00 s PDV-om

971,95 kn

Više informacija

Univerzalna upotreba, s pjenjačom, kukama za
jesto i postoljem (sa 4 različita nastavka), 16
postavki brzine, prakčna kuja za odlaganje svih
dodataka, LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem,
koji prikazuje brzinu i vrijeme rada, uključeni dodaci:
2 metlice, 2 kuke za jesto, 1 štapić blendera, 4
uklonjiva nastavka za štapić blendera, 1 čaša za
miješanje (500 ml), snaga: 400 W.


Kuhanje i pečenje kod kuće često zahtijeva različite vrste obrade hrane. Ako ne želite da se vaša kuhinja napuni aparatima za različite namjene, postoji prikladnije rješenje koje štedi prostor: upoznajte najsvestraniji ručni mikser, Solis Hand & Stick Mixer.

Svestrani ručni i štapni mikser kombiniran u jednom aparatu s profesionalnim izmjenjivim dodacima za univerzalnu upotrebu: miješati, miješati, blendati, mijesiti, sjeckati, samljeti, mutiti, procijediti, pasirati, usitniti, umutiti, gnječiti, tući i rezati razne vrste hrana. Uz brojne dodatke, pomoću samo jednog uređaja možete obraditi hranu za mnoge recepte za pečenje i kuhanje. Čak i mijesiti najgušće tijesto je jednostavno uz snažan motor miksera i 16 postavki brzine. LCD zaslon prikladno prikazuje vrijeme rada i odabranu razinu brzine za potpunu kontrolu. Čak i kada koristite mikser dulje vrijeme, ergonomska ručka mekana na dodir sprječava zamor vaše ruke.

Kutija za pohranu s pametnim pretincima osigurava uredno posložene dodatke, pa čak nudi i bazu za pohranu za motornu jedinicu, štedeći maksimalan prostor u vašoj kuhinji.

16 Postavke brzine
Odaberite razinu koja najbolje odgovara pripremi vaših sastojaka.
Potpuno opremljen
3 izmjenjiva nastavka: metlice za jaja, kuke za tijesto i blender uklj. 4 nastavka za blender.
Višenamjenski
Miješajte, miješajte, blendajte, miješajte, zgnječite, mijesite i nasjeckajte sastojke za razne recepte za kuhanje i pečenje.
Pametno skladištenje
Kutija za pohranu s pametnim pretincima za uredno posložene dodatke i uštedu prostora u vašoj kuhinji.
LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem
LCD zaslon prikazuje vrijeme rada (u minutama i sekundama) i zadanu razinu brzine.
Ergonomska ručka
S ergonomskom ručkom mekom na dodir možete jednostavno i bez napora koristiti mikser dulje vrijeme.
Više o Solis ručnom i štapnom mikseru
Ovaj potpuno opremljen mikser ne nudi samo pribor za šlag, miješenje tijesta ili miješanje tijesta. Također je dizajniran za korištenje kao štapni mikser jednostavnim montiranjem priložene osovine blendera na jedinicu motora. Mikser dolazi s dodatnim vrčem za jednostavno miješanje. Oštrice blendera mogu se zamijeniti s 4 nastavka za različite namjene: Višestruka oštrica idealna je za hranu guste konzistencije. Melje, nasjecka, usitnjava i pire od sirovog i kuhanog povrća, voća, pekmeza ili kuhanog mesa. Također pretvara smrznuto voće u voćni led ili sorbet, pa čak i usitnjava kockice leda. Oštrica za miješanje lako obrađuje hranu kremaste i guste konzistencije. Miješa i miješa shakeove, pića, instant juhe i umake, tijesto za omlet i palačinke, majonezu, kremaste juhe i glazure. Upotrijebite disk za mućenje za mućenje jaja, praviti juhe i umake ili pjeniti mlijeko. Oštrica za meso i povrće dizajnirana je za usitnjavanje i rezanje povrća s vlaknima koje se koristi u juhama od povrća, na primjer, kao i male količine mesa ribe i peradi.

Od šlaga i kolača do dipova i juha, s ovim sveobuhvatnim uređajem možete pripremiti sve za kratko vrijeme!

Snažan motor
Pogodan i za najčvršće tijesto i sirovo povrće s motorom od 400 W.
Visokokvalitetni nehrđajući čelik
Pribor i nastavci izrađeni od visokokvalitetnog higijenskog nehrđajućeg čelika. Pjenjač za jaja i kuke za tijesto mogu se prati u perilici posuđa.
U paketu
Pjenjač za jaja, kuke za tijesto, osovina blendera, 4 nastavka za blender, ključ osovine blendera, vrč blendera i kutija za pohranu (3 dijela).