Povrat proizvoda


I.
Korisnik ima pravo u roku od četrnaest (14) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoci nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naruceni. MOJE KUHINJE d.o.o. ce, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na racun ili zamijeniti proizvod s novim u roku trideset (30) dana od datuma primitka vracenog proizvoda na skladište. U slucaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguc je samo povrat sredstava.
Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu o kojoj je korisnik obaviješten u trenutku dostave proizvoda. Troškove povrata proizvoda snosi MOJE KUHINJE d.o.o. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovacko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom, racunom i garancijom.


II.
U slucaju naknadnih kvarova vrijede uvjeti iz jamstva priloženi uz svaki proizvod. Troškove povrata proizvoda u ovom slucaju placa korisnik.

 

.