Solis 5 IN 1 TABLE FOR 8 stolni roštilj Tip 791

SOL 97747

Novi proizvod

Reverzibilna ploča za roštilj
Kontinuirana temperatura
Preklopna donja toplina
Hladna zona za vruće tave
Neljepljivi premaz za jednostavno čišćenje

Više detalja

€ 249.00 s PDV-om

1 876,09 kn

Više informacija

5 različih funkcija: za raclee, rošljanje, mini-wok, palačinke ili pizze,
namijenjeno za do 8 osoba, rošlj ploča za korištenje s obje strane, jedan dio
ploče gladak, drugi rebras, zona hlađenja za smještaj vrućih tava jekom pauza
u obroku, regulator temperature sa svjetlosnim indikatorom (crveno =
zagrijavanje / zeleno = spremno), izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg
čelika, snaga od 1400 W, uklj. 8 posuda za raclee, 8 mini-woka, 8 lopaca,
strujni kabel.


Ovaj višenamjenski roštilj može se koristiti za pečenje mesa i povrća, ispeći palačinke i mini pizze, koristiti kao raclette pećnicu sa švicarskim sirom, a dolazi čak i s mini wokovima za jela inspirirana azijskom kuhinjom.

Višenamjenska ploča za roštilj
Ploča za roštilj površine 27,5 x 56,5 cm je napola obrubljena, a napola glatka, što omogućuje pečenje i pečenje hrane.
Funcooking 2.0
Od hrskave pizze do kremastog lososa i slatkih palačinki. Istražite sve mogućnosti stolnog roštilja Solis 5-u-1.
Kontrola temperature
Opremljen jasnim indikatorskim svjetlima s crvenom koja označava da se uređaj zagrijava i zelenom koja znači da je uređaj spreman za upotrebu.
Roštilj za jedan stol, pet opcija
Pečenje na roštilju, kuhanje u woku, pečenje pizze i pravljenje raclettea i palačinki - svima omiljeno jelo pripremljeno sa samo jednim aparatom.
Hladna zona
Zgodno stavite vruće posude u hladnu zonu tijekom pauza.
U paketu
Stolni roštilj dolazi sa svim potrepštinama za 8 osoba, a sastoji se od isto toliko tava za raclette, woka i lopatica.


Funcooking 2.0
Stolni roštilj 5-u-1 najsvestraniji je stolni roštilj u našem asortimanu Solis. Iznenadite svoje goste ukusnim mogućnostima funcookinga 2.0, s nečim ukusnim za svakoga. Od hrskave pizze preko kremastog lososa do slatkih palačinki: uživajte u raznovrsnosti švedskog stola - samo za svojim kuhinjskim stolom.

Roštilj za jedan stol, pet mogućnosti
Višenamjenska ploča za roštilj ima površinu ne manju od 27,5 x 56,5 centimetara, pružajući prostor za sve vaše željene namirnice. Ploča je napola obrubljena i napola glatka s jedne strane, što omogućuje da se ova hrana peče i peče. Drugu stranu tanjura čine prostrani kružni oblici, koji su idealni za korištenje uz mini woks i pečenje najukusnijih palačinki ili pečenih jaja.

Mini wokovi, baš kao i tave za raclette, također se mogu staviti ispod ploče za roštilj kako bi se iskoristila gornja i opcionalna donja toplina. Hrana na ploči za roštilj kuha se maksimalnom snagom od 1200 W (gornja toplina), a hrana u posudama ispod ploče s još 200 W (niža toplina). Tijesto s umakom od rajčice i sirom u trenu će se pretvoriti u ukusnu hrskavu mini pizzu. Stolni roštilj je opremljen svime što vam je potrebno za 8 osoba, a sastoji se od raclette tava, woka i lopatica. Zahvaljujući obloženoj donjoj grijaćoj ploči kao i neljepljivom premazu na ploči za roštilj i posudama, na nju se neće zalijepiti ostaci hrane - čak ni bez dodavanja maslaca i/ili ulja. Zdravi užitak nikada nije bio tako svestran i jednostavan!

Elegantan roštilj s jednostavnim kontrolama
Donju toplinu možete uključiti i isključiti pomoću gumba na prednjoj strani stolnog roštilja. Regulator temperature ploče za roštilj (gornja toplina), također smješten s prednje strane, opremljen je jasnim indikatorskim svjetlima s crvenom bojom koja pokazuje da se uređaj zagrijava i zelenim svjetlom koje označava da je uređaj spreman za korištenje. A kada vam je dosta za neko vrijeme, vruće tave možete jednostavno staviti u odvojenu hladnu zonu na donjoj ploči, tako da ne morate isključiti roštilj za svaku pauzu. Samo nekoliko jednostavnih koraka za pravi doživljaj okusa s vašom večerom.