Samsung NZ64M3NM1BB/OL indukcijska ploča za kuhanje Prikaži uvećano

Samsung NZ64M3NM1BB/OL indukcijska ploča za kuhanje

0001212143

Novi proizvod

Okvir ploče za kuhanje
Cut edge

Način kontrole
Upravljanje dodirom (+/-)

Tip zaslona
LED
Zaključavanje za sigurnost djece
Broj plamenika 4 EA
Tip Indukcija
Neto (ŠxVxD) 590x57x520 mm
5 godina jamstva u periodu od
15.02.-31.12.2024.

Više detalja

€ 330.00 s PDV-om

2 486,39 kn

Podaci

VRSTA Indukcijska ploča za kuhanje
BROJ INDUKCIJSKIH POLJA 4 kom.
KONTROLE NA DODIR Da
MATERIJAL Staklokeramika
TIP PLOČE Indukcijska ploča
TWIN BOOSTER Da
ZONE ZA KUHANJE 4 kom.

Više informacija

Jednostavno upravljanje svim funkcijama
Upravljanje Smart Touch
S lakoćom upravljajte svim funkcijama na jednostavnoj vanjskoj ploči zaslona samo jednim dodirom prsta. Različite tipke za upravljanje dodirom kao što su uključivanje/isključivanje, Power Boost i ikone za razinu snage omogućuju Vam precizne i točne odabire.

Dodatna snaga za svaku zonu kuhanja
Funkcija Power Boost
Zahvaljujući funkciji Power Boost, možete uštedjeti vrijeme i brže poslužiti hranu. Kada se aktivira, dodatna je energija dostupna za svaku zonu kuhanja radi omogućivanja brzog povećanja topline do najviše 10 minuta. Na taj način možete zakuhati vodu ili zagrijati veliki lonac juhe brže nego ikada prije.

Indikator preostale topline u obliku slova H
Indikator rezidualne topline
Uz naše upravljačke i funkcijske indikatore više se nikada nećete opeći na vruću površinu za kuhanje. Jednostavno je: indikator preostale topline u obliku slova H javlja Vam da je površina dovoljno hladna da se može dotaknuti kada se veliko slovo H izmijeni u malo slovo h. Sigurnost nikada nije bila jednostavnija.

Pobrinite se da koristite odgovarajući pribor za kuhanje
Automatsko otkrivanje posude
Kada se lonac ili posuda stave na sredinu zone za kuhanje, automatski se otkriva jesu li promjer i veličina prikladni za tu zonu. Ako je prekriveno 60 posto zone, dobit ćete upozorenje da upotrijebite drugi pribor za kuhanje.



Jednostavno veća zaštita za djecu
Sigurnosna brava za djecu
Sigurnosna brava sprječava i najuporniju djecu da aktiviraju površinu za kuhanje. Jednostavnim dodirom gumba možete potpuno zaključati upravljačku ploču, pa slučajno ili namjerno uključivanje ploče za kuhanje postaje nemoguće, čime se potpuno smanjuje mogućnost opekotina na malim rukama.

Automatsko isključivanje zone za kuhanje
Sigurnosno isključivanje
Zone za kuhanje automatski se isključuju ako se na njima predugo zadrži hrana koju kuhate ili ako ne dođe do promjene u radu nakon određenog razdoblja. Stoga kada Vam je pažnja usmjerena na druženje s prijateljima ili obitelji, manje su šanse da će doći do skupih ili opasnih nesreća.