Cavin NC-27B hladnjak za vino Northern Collection

Novi proizvod

KAPACITET 27 BOCA
2 ZONE (5°C-18 °C)
Hlađenje crnog i bijelog vina
Š: 34,5 x V: 110,5 x D: 48 cm
En. Klasa: G, ST
Potrošnja: 153 kWh/god
Nivo buke: 43 dB
Težina: 35 kg
Stakleni crni okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca od vibracija
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

Više detalja

€ 795.00 s PDV-om

5 989,93 kn

Više informacija

Samostojeći hladnjak za vino Northern Collection NC-27B izvrstan je izbor kada vam je potreban uređaj koji se slobodno nalazi u prostoru. Ovaj hladnjak za vino možete postaviti u dnevni boravak, kuhinju, podrum, vikendicu, koristiti ga u caffe-bar-u, restoranu ili hotelu. 

Skandinavski dizajn

Jeste li ikada bili zadivljeni kako hladnjak za vino može stvoriti  dinamičan i atraktivan prostor nudeći brojne mogućnosti u pogledu dizajna i završne obrade? Hladnjak za vino čini vaš interijer otmjenim, profinjenim i sofisticiranim, te u isto vrijeme zauzima mjesto ponosa unutar vašeg doma. Hladnjak za vino ili piće u potpunosti će promijeniti izgled vaše nove kuhinje.

Savršeni uvjeti

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni.