Dometic 5B DRAWBAR ugradbeni hladnjak za vino, 5 boca, crna staklena vrata Prikaži uvećano

Dometic 5B DRAWBAR ugradbena ladica za hlađenje vina, 5 boca, crna staklena vrata

Novi proizvod

Kapacitet 5 boca
Dimenzije (Š x V x D) 597 x 141 x 591 mm
Boja Crna
Unutarnja rasvjeta LED
Hermetički zatvoreno Da
Rashladno sredstvo R600a
Potrošnja 114 kWh/god.
Napon 220-240 V
Frekvencija 50 Hz
Snaga 45 W
Energetski razred G
Razina buke 45 dB
Volumen 15 lit.
Težina 17,2 kg
Jamstvo 2 godine
po narudžbi - cijena na upit

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

€ 0.00 s PDV-om

0,00 kn

Više informacija

Poboljšajte svoju kuhinju s Dometic DrawBar 5B – savršenim završnim dodirom. DrawBar se neprimjetno uklapa u svaku kuhinju, hladi pet boca i osigurava da su uvijek spremne za posluživanje na idealnoj temperaturi. Nježno osvjetljenje dodaje dašak luksuza.

Besprijekorno se uklapa u svaku kuhinju
Dometic DrawBar 5B nudi funkcionalnost hladnjaka za vino pune veličine u elegantnom kompaktnom dizajnu koji odgovara svakom kuhinjskom elementu širine 60 cm. Birajte između staklenih ili posebno dizajniranih prednjih ploča kako biste svojoj kuhinji dodali savršen završni dodir i uskladili s ostalim uređajima. Blago osvjetljenje prikazuje vaše boce i dodaje osjećaj luksuza kada otvorite ladicu.

Otključajte arome
Istaknite složene okuse u svojoj čaši posluživanjem vina na optimalnoj temperaturi.

Dometic DrawBar 5B pohranjuje vaše boce na jednoj od pet unaprijed postavljenih temperatura (između 5°C i 17°C) prikladnih za različita vina od crnih punog okusa do pjenušavih vina.

Savršen večernji izlazak u vašoj kuhinji
Ponovno stvaranje osjećaja savršenog večernjeg izlaska u udobnosti vlastite kuhinje znači ispravne detalje. Poput otvaranja čepa dobrog vina i posluživanja na optimalnoj temperaturi, u pravom trenutku. Dometic DrawBar elegantno se uklapa u vašu kuhinju i daje jedinstveni završni dodir vašem domu. To je primamljiv detalj koji podiže svaku čašu i pretvara je u nezaboravno iskustvo.

Vaše vino je u dobrim rukama
Kompresorska tehnologija hlađenja Dometic DrawBara i ugrađena ladica za vlažnost stvaraju idealno kontrolirano okruženje za hlađenje vina prije posluživanja. Kao pioniri tehnologije hlađenja, možete vjerovati Dometicu da će pružiti pouzdanu i profesionalnu izvedbu.

Kućni sommelier
Ne treba vam vlastiti vinski podrum da biste uživali u savršenoj čaši vina. U Dometic DrawBar stane pet boca, uključujući šampanjac, tako da ćete svoje favorite uvijek imati pri ruci.

Kompaktno skladištenje vina
Odgovara 5 boca bilo koje duljine i promjera do 96 mm, uključujući rizling i šampanjac

Savršeno vinsko iskustvo
Odaberite jednu od 5 unaprijed postavljenih temperatura koja najbolje odgovara vinu koje želite hladiti – 5, 8, 11, 14 ili 17°C

Dizajnirano za isticanje
Lagano osvjetljenje s efektom blijeđenja ističe boce iznutra

Kontrolirani uvjeti
Snažan i učinkovit kompresor, te posuda za vlažnost za poboljšano hlađenje