Cavin SC130-W hladnjak za pića Polar Collection

Novi proizvod

KAPACITET 115LIT
1 ZONA (0-10 °C)
Š: 54 x V: 84,5 x D: 55 cm
En.klasa: F, ST
Potrošnja: 145KWh/god
Metalne police
Težina: 35kg
Nivo buke: 39dB
Jedna zona hlađenja
Bijeli okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Bijelo LED unutarnje svjetlo
Mehaničko podešavanje

Više detalja

€ 510.00 s PDV-om

3 842,60 kn

Više informacija

Samostojeći hladnjak za pivo SC130-W iz naše kolekcije Polar Collection izvrstan je izbor kada vam je potreban uređaj koji savršeno hladi pivo ili sokove u limenkama. Model SC130-W je samostojeći hladnjak bijele boje koji slobodno može biti u prostoru. Ovaj hladnjak možete postaviti u dnevni boravak, kuhinju, podrum, vikendicu, koristiti ga u caffe-bar-u, restoranu ili hotelu.

Skandinavski dizajn

Jeste li ikada bili zadivljeni kako hladnjak za pića može stvoriti  dinamičan i atraktivan prostor nudeći brojne mogućnosti u pogledu dizajna i završne obrade? Hladnjak za piće čini vaš interijer otmjenim, profinjenim i sofisticiranim, te u isto vrijeme zauzima mjesto ponosa unutar vašeg doma. Hladnjak za piće u potpunosti će promijeniti izgled vaše nove kuhinje.

Savršeno ohlađeno piće

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u vrhunskom pivu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Vi i vaše društvo sada možete uživati u blagodatima koji pruža samo vaš hladnjak.  Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem pivu ili piću omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled.