mQuvee Velvet VCB170SS-SOLID ugradbeni hladnjak za vino

Novi proizvod

KAPACITET 239 BOCA
1  ZONA (5-20 °C)
Hlađenje crnog ili bijelog vina
Š: 59,5 x V 182/190cm x D: 68 cm
En.klasa: G, ST-SN
Potrošnja 146 Kwh/god
Težina: 87 kg
Nivo buke: 41 dB
Kontrola vlage
Crna drvena vrata
Kompresorsko hlađenje
4 police u kompletu
Reverzibilna vrata
Zaštita boca od vibracija
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje i regulacija vlage
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

Više detalja

€ 3,009.00 s PDV-om

22 671,31 kn

Više informacija

Ugradbeni hladnjak za vino Velvet VCB170SS pridonijet će da vaša kuhinja, restoran, konoba ili vinarija izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Ovaj model može biti i samostojeći. Model Velvet VCB170SS ima drvena vrata u crnoj boji i drvene police. Možete ga postaviti u restoran, konobu, vinariju ili ugraditi u kuhinjske elemente.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije WineStore  imaju drvena vrata kako bi se prilagodile dizajnu vaše kuhinje ili interijera.  Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, a  vrata su staklena ili drvena . Ovaj model ima i kontrolu vlage unutar hladnjaka.