Solis SLICE & MORE električni ribež i rezalica Prikaži uvećano

Solis SLICE & MORE električni ribež i rezalica

Tip 8401

Novi proizvod

Rezanje, usitnjavanje, ribanje i mljevenje
Uklj. 5 bubnjeva za rezanje
Snažan, izdržljiv motor
2 postavke brzine
Plastični dijelovi bez BPA
Zračna čašica i neklizajuće noge

Više detalja

€ 99.00 s PDV-om

745,92 kn

Više informacija

Recepti za mnoga ukusna jela zahtijevaju da se hrana obrađuje na ovaj ili onaj način. Često se za kuhanje ukusnog obroka može uključiti nekoliko vrsta rezanja ili ribanja. Solis Slice & More savršeno je rješenje za mnoge poslove rezanja i rezanja u vašoj kuhinji. Ovo kompaktno višenamjensko ribanje omogućuje vam praktično rezanje, rezanje, ribanje i mljevenje mekane hrane kao što su mnoge vrste voća, pa čak i tvrda hrana poput orašastih plodova i čokolade.

Solis Slice & More nije samo višenamjenski, već ga je i zadovoljstvo koristiti. Odaberite bubanj za rezanje i gurnite ga u držač uređaja. Stavite posudu ispod otvora bubnja za rezanje kako biste sakupili prerađenu hranu. Uređaj zahtijeva samo malo pažnje. Jednim pritiskom na prekidač za uključivanje upalite rešetku i istovremeno odaberete željenu postavku brzine. Napunite lijevak hranom koju želite narezati ili naribati i pomoću tampera sigurno gurnite hranu niz lijevak. Isključite uređaj da uklonite i očistite sve dijelove i već ste gotovi.



5 bubnjeva za rezanje koji se lako mijenjaju (Ř 7,5
cm) od vrhunskog nehrđajućeg čelika, snažan,
izdržljiv motor snage 350 W, 2 postavke brzine,
plasčni dijelovi bez BPA, kućište prekriveno
brušenim nehrđajućim čelikom, kombinacija usisnih
jastučića i neklizajućih nožica za opmalno držanje,
veliki žlijeb za hranu (5,5 x 7,0 cm), uključuje 5
bubnjeva za rezanje plus 2 spremnika za pohranu
sigurnih za hranu.


Narežite, naribajte i sameljite
5 izmjenjivih bubnjeva (Ø 7,5 cm) za tanko i debelo rezanje, usitnjavanje, ribanje i mljevenje raznih vrsta hrane.
Sigurno za korištenje
Kako biste osigurali vašu sigurnost, ribar dolazi s dva prozirna spremnika za sigurno i čisto pohranjivanje neiskorištenih bubnjeva za rezanje.
Lako čišćenje
Plastični dijelovi koji se mogu ukloniti bez BPA i bubnjevi od nehrđajućeg čelika brzo se i lako čiste.
Ultimate Grip
Kombinacija usisne čaše i neklizajućih nožica osigurava vrhunsko prianjanje uređaja tijekom uporabe, čak i kada meljete najnepokorniju hranu.
Jednostavan za korištenje
Potpuna kontrola sa samo jednim gumbom za uključivanje/isključivanje na vrhu rezača koji vam omogućuje da istovremeno odaberete postavku brzine.
Jednostavno i sigurno punjenje
Veliki lijevak s tamperom omogućuje jednostavno punjenje, siguran rad i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.
Više o Solis Slice & More Grater - nehrđajući čelik
Mislite li da je rezanje luka tako zamoran posao? Ili nemate niti jedan nož koji reže mrkvu na male blokove, a da vam suze znoja ne poteku niz lice? Onda je Solis Slice & More uređaj koji želite u svojoj kuhinji jer nudi vrhunsku udobnost kuhanja! Pokreće ga motor od 350 W, ovaj ribar reže sirove i tvrde ili kuhane i mekane sastojke u male ili grube komade u trenu. Jednostavno odaberite postavku velike brzine za tvrdu i sirovu hranu kako biste povećali snagu ribanja.

Mnoge vrste povrća i voća prikladne su za korištenje s tankim i debelim bubnjevima za rezanje. Bubanj za ribanje idealan je za tvrdi sir, orašaste plodove, čokoladu, krušne mrvice i sličnu hranu. Bubanj za grubo usitnjavanje idealan je za jabuke, mrkvu, celer i sir. Koristite bubanj za mljevenje ako želite fino obraditi jabuke, mrkvu, rotkvicu, čokoladu i kuhani krumpir ili češnjak.

Plastični dijelovi ribeža ne sadrže BPA. Njegovo visokokvalitetno kućište izrađeno od brušenog nehrđajućeg čelika dizajnirano je za maksimalnu jednostavnost korištenja, a istovremeno ga je zadovoljstvo gledati. Svi materijali se lako čiste za vrhunsku udobnost.

Pametan pretinac za odlaganje pokriva i skriva neiskorišteni kabel od vašeg pogleda, čineći da vaša kuhinja uvijek izgleda uredno i uredno.

Rezanje, ribanje i mljevenje sa stilom nikada nije bilo tako jednostavno!

Snažan, izdržljiv motor
Sa snagom od 350 W, ovaj ribar reže kuhanu i meku hranu, pa čak i tvrdu, sirovu hranu u trenu.
2 Postavke brzine
Odaberite normalnu ili veliku brzinu ovisno o vrsti hrane koju želite obraditi.
Plastični dijelovi bez BPA
Sve komponente izrađene od plastike ne sadrže BPA.
Higijenski nehrđajući čelik
Visokokvalitetni brušeni nehrđajući čelik koji se koristi za kućište i higijenski bubnjevi za rezanje od nehrđajućeg čelika mogu se lako čistiti.
Skrivena pohrana
Koristan pretinac u podnožju uređaja zamotava i skriva neiskorišteni kabel, čineći da vaš kuhinjski pult izgleda uredno i uredno.
Spremnici sigurni za hranu
Spremnici za skladištenje koji drže bubnjeve za rezanje su sigurni za hranu i stoga su prikladni i za skladištenje hrane.